Tudástár / Bemer terápia

Bemer terápia

Fizikai érterápia

A fizikai érterápia egy forradalmian új, alternatíva nélküli, de klinikailag igazoltan hatékony orvosi terápia. A hazai társadalombiztosítás is elismeri eredményeit, de a betegek kezelését még csak rendkívül szűk területen tudja anyagilag is támogatni. Az kezeléssel elérhető eredmények az orvosokat is megdöbbentették. 

A fizikai érterápiás kezelés helyreállítja a szervezet normális működését azáltal, hogy az emberi test minden részében biztosítja a szövetek és a szervek tökéletes vérellátását. Tudományosan igazolt tény, hogy a megfelelő vérellátás hiánya az öregedési folyamatok jó részének, és a betegségek több mint 90%-ának okozója.  A fizikai érterápia a jelenleg elfogadott keleti és nyugati orvosi elvekkel összhangban működik, azokkal tetszőlegesen kombinálható, és hatékonyságukat jelentősen fokozza. A rendszeres kezelések hatására egészségesen élhetünk, és az emberi életkor határai észrevehető mértékben meghosszabbodnak. Legalább ilyen lényeges, hogy a kapott éveket jó erőben, aktívan tölthetik partnereink. Túlzás nélkül jelenthetjük ki, hogy néhány évtizeden belül a fizikai érterápiás kezelés ugyan olyan nélkülözhetetlen része lesz az emberek mindennapi életének, mint a számítógép vagy az okostelefon.


Az új terápia alapját az a felfedezés képezi, amely felfedezésért 1998-ban a felfedezők megkapták a világ legmagasabb tudományos elismerését, a NOBEL DÍJAT. 

A kutatók bebizonyították, hogy az emberi test legkisebb ereiben nem egyedül a szív tartja fenn a vér keringését. Ezek éppen azok a legvékonyabb erek, amelyek közvetlen kapcsolatban vannak a testet alkotó sejtekkel. Az is bebizonyosodott, hogy ezeknek az ereknek a mennyisége várakozáson felüli. Ezek az erek teszik ki az emberi test ereinek 74%-át. Az orvostudományban ez az érhálózat a mikrokeringés elnevezést kapta.

A mikrokeringés felfedezése alapjaiban változtatta meg az emberei szervezet működéséről alkotott elképzeléseinket, és az egészség megőrzésére, valamint a betegségek gyógyítására vonatkozó dogmáinkat. A Fizikai terápia a világon jelenleg egyedüliként- éppen a mikrokeringésre fejti ki hatását, így napjainkban a világon a leghatékonyabb és legjobban kutatott kezelőmódszer a korszerű medicinában. 

Egy kis tudomány

Szinte elképzelhetetlennek hangzik, de az emberi szervezetet hozzávetőlegesen 100.000.000.000.000, azaz 100 billió sejtből épül fel.  Ahhoz, hogy ez a rengeteg sejt megfelelően tudjon működni oxigénnel, tápanyaggal, energiával kell őket ellátni és gondoskodni kell a bennük képződött végtermékek elszállításáról.  Ezek a folyamatok a keringő vér segítségével mennek végbe. Ahhoz, hogy egészségesek maradhassunk, a szervezetben zajló számtalan szállítási folyamatnak zavartalanul kell folynia. A sejtek és a vér közötti szállítási folyamatok mindegyike a kiserekben, vagyis a mikrokeringés területén zajlik, azaz mind a 100 billió sejt innen kapja a táplálékát. 

A mikrokeringés feladata hatalmas. Az emberi szervezetben másodpercenként 21.000.000.000.000.000.000.000, azaz 21 trilliárd kémiai reakció zajlik, és minden egyes reakcióhoz számtalan atom, molekula, oxigén és energia szükséges. Ezek mindegyikét a mikrokeringés biztosítja, naponta 8000 liter vér folyamatos áramoltatásával.

A feladatához mérten a mikrokeringés mérete is hatalmas. Ha a mikrokeringést alkotó ereket egyetlen emberi szervezetből egymás után kapcsoljuk, az így kapott érszakasz hossza 100.000 km, olyan hosszú, hogy 2,5-szer éri körbe a földet! Ha pedig a legszorosabban egymás mellé tesszük a mikrokeringés érszakaszait, a lefedett terület eléri a 7000 m2-t, ami megközelítőleg egy futballpálya mérete.

A Fizikai érterápia azért olyan hatékony, mert erre a hatalmas érszakaszra képes pozitívan hatni. A terápia nélkülözhetetlen, mert a mikrokeringésre napjainkban kizárólag ezzel a módszerrel lehet gyógyítóan hatni. A mikrokeringésre a napjainkig előállított gyógyszerek egyike sem tud hatást gyakorolni. Azaz a ma ismert gyógyszereink keringésünk jelentős részére teljesen hatástalanok. 

Hihetetlen, de a világban ma az embereket sújtó 45.000 betegség közül eddig 41.000 esetében sikerült bizonyítani, hogy a betegekben éppen a beteg területen zavart a mikrokeringés. Megdöbbentő, ha ehhez még azt is hozzátesszük, hogy ha bármilyen gyógyszert akarunk a szervezet bármely beteg területére juttatni - akár tabletta, akár injekció, akár infúzió formájában - akkor ezt kizárólag csak a mikrokeringésen keresztül tudjuk megtenni. Mindebből az következik, hogy zavart mikrokeringésű, azaz beteg területen a gyógyszerek hatása erősen korlátozott, viszont a szervezet egészséges részeibe nagy mennyiségben eljutva mellékhatásokat fejtenek ki.

A fentiek ismeretében teljes bizonyossággal jelenthetjük ki, hogy a mikrokeringés az emberi élet Alfája és Omegája, a Fizikai érterápia pedig a modern orvoslás és az egészségmegőrzés legújabb, és egyik leghatékonyabb fegyvere.

Bizonyíték, nem ígéret

A Fizikai érterápia hatékonyságát, és ezzel a korábbi kijelentéseinket a független Német Mikrocirkulációs Intézet vizsgálati eredményei a legnagyobb hitelességgel, a legnagyobb tudományos precizitással, és minden kétséget kizáróan bizonyították.  

 

Ugyan azzal a kettős vak teszttel igazolták a kezelések hatékonyságát, mint amellyel a gyógyszergyártók is végzik gyógyszereik hatásának vizsgálatát. A kutatóintézetben megszerzett tudást azután nemzetközi orvos csapat alkalmazza a klinikákon.

Az elvégzett tesztek eredményei minden várakozást felülmúltak. A Fizikai érterápia önmagában és a hagyományos kezelésekkel kombinálva is eddig soha nem tapasztalt hatékonyságot ért el.

A fentiekből egyértelműen következik, hogy a fizikai érterápiának megkérdőjelezhetetlen helye van napjaink korszerű medicinájában, úgy a gyógyítás, mint a megelőzés területén. 

A keringés javulásról készült videó:

 

 

 

 

Bővebb információ itt található.

Rólunk mondták

“Tapasztalt, szakszerű segítségnyújtás. Gyors, segítőkész kiszolgálás. Szó szerint a kedvenc patikám lett! ”


Ildikó

Ildikó
Márianosztra

“Azon gondolkodtam tegnap, milyen jó dolog ha egy ilyen kis közösségben van egy olyan gyógyszertár ahol tényleg segítenek. Amíg Ti nem voltatok, a gyógyszertárról mint olyanról teljesen más volt a véleményem. Most már nem csak egy hely ahol pénzt hagyok hanem szolgáltatást és odafigyelést is kapok! Köszönöm, hogy vagytok! ”


Zita

Zita
Kismaros

“Az az igazság , hogy hiába költöztünk Vácra, akkor is a Málnalevél Patika maradt a kedvenc gyógyszertárunk.Azt az emberi kiszolgálást, amit itt kapunk, nem sűrűn tapasztaljuk sehol.Eddig bár mit kérdezhettem, akár privát üzenetben is, mindig kaptam rá segítőkész választ.Annyira jó hogy vagytok.”


Éva

Éva
Vác

“A kérdezze meg gyógyszerészét" szlogen pontosan erre a patikára vonatkozik, nem véletlenül járok hozzájuk Vácról. Mindig kedvesek és maximálisan segítőkészek, sőt szakértő tanácsukat megfogadva sikerült meggyógyulnom.”


Katalin

Katalin
Vác

“Udvariasak,kedvesek,segítőkészek,gyorsak és még gyönyörűek is!”


István

István
Gödöllő

“Mióta vagytok,azóta szeretek gyógyszertárba menni.Köszönjük!”


Zsuzsi

Zsuzsi
Kismaros

“Nagyon kedvesek aranyosak és segítőkészek! És mindig mosolygósak.”


Zsolt

Zsolt
Kismaros

“Itt minden van.Ha véletlenül nincs,akkor az holnapra jön.Ezen kívül egy mosoly és figyelmesség az mindig akad!És a kedvenceinknek is akadnak dolgok.”


György

György
Kismaros

“Nagyon kedves,gyors kiszolgálásban volt részem.”


Andrea

Andrea

“Mindenki kedves, soha nem kell egy percet sem várni, olyan gyors a kiszolgálás”


Éva

Éva
Kismaros

“Az alkalmazottak kedvesek, segítőkészek. Szakmailag is maximálisan felkészültek.”


Katalin

Katalin
Kismaros

“Kedvesek; szakmailag felkészültek, képzettek; segítőkészek; szeretek ide járni.”


Mariann

Mariann
Kismaros

“Szuper saját termékeik vannak”


DjMono

DjMono
Vác

“Szuper csapat, mindig nagyon kedvesek ”


Johanna

Johanna
Kismaros

“Nagyon kedves, felkészült csapat. Első gyermekes anyukaként volt jó pár problémám, kérdésem, mi lehet a legjobb a babámnak. Mindig tudtak segíteni. Ha valami nem volt azonnal akkor még aznapra, de legkésőbb másnap reggelre beszerezték. Jól felszerelt gyógyszertár. Gyorsak, pontosak, körültekintőek. Ezért ők a kedvenc gyógyszerészeim! Ez a kedvenc patikám!”


Adrienn

Adrienn
Kismaros

“Mielőtt Kanadába költöztem, betankoltam a kedvenc "Málnalevél" dezodoromból!”


Emese

Emese
Kanada

“Segítőkészek tájékoztatnak a részletekről is. Náluk mindig mindent megkapok.S fizethetek többféle módon is!”


Katalin

Katalin
Nagymaros

 Itt vásárolhatsz! Ellenőrizte a NET-JOG

lap tetejére