Saját márkás termékek

Málnalevél Ajakír

Gyártó:

690 Ft
vény nélkül is
vény nélkül kapható
EP kártyával is
EP-kártyával kapható
Amennyiben EP-s számlát igényel, kérjük a megrendelés során az áttekintésben a "Megjegyzés" mezőbe tüntesse fel adatait.
Mennyiség
db.

Málnalevél Ajakír

Jó minőségű, enyhén vanília illatú ajakír, citromfűvel.
Védi és természetes összetevőivel ápolja az ajkakat.

MIT TARTALMAZ AZ AJAKÍR?
Kakaóvaj:
Számos natúr kozmetikum alapanyaga. Természetes zsiradék, melyet kakaóbabból nyernek hidegsajtolással, és szűréssel. Számos natúr kozmetikum kedvelt alkotórésze, melyet már évszázadok óta alkalmaznak a bőr puhaságának megőrzése érdekében. Telítetlen kötéseinek köszönhetően hozzávetőlegesen 5-6 faktornak megfelelő fényvédelmet biztosít.
Méhviasz.
A méhviasz a mézet termelő méhek váladéka, melyből a kaptárban felépítik a hatszögletű sejteket, a lépet. A méhviasz színe a pollenek illetve a propolisz miatt sárga. Kozmetikai célokra a tisztított kifehérített méhviaszt használjuk (Cera alba). A méhviaszt a kozmetikai készítményekben elsősorban konzisztencianövelőként alkalmazzuk, ajakápolókban például nagy előnye, a viszonylag magas olvadáspontja mely lehetővé teszi, hogy a termék nyáron se olvadjon szét.
Citromfű-olaj:
Citromos illatú halvány sárga olaj, melynek fő komponensei a citrál és a citronellál. Az illóolaj a citrálnak köszönhetően erős fertőtlenítő, antibakteriális és antivirális hatású.
Alkalmazás:
Az ajakírt az avasodás elkerülése végett ne tegyük ki túl magas hőmérsékletnek, napsütésnek. Ne tároljuk például az autóban. Praktikus csomagolásának köszönhetően, bárhová magunkkal vihetjük, a táskánkban!


Összetevők: Cera alba, Cetylis palmitas, Butyrum cacao, Adeps solidus, Ricini oleum virginale, Aetheroleum vanillea, Aetheroleum melissae
Felhasználhatóság: 6 hónap
 

További kategóriák
Rólunk mondták

“Tapasztalt, szakszerű segítségnyújtás. Gyors, segítőkész kiszolgálás. Szó szerint a kedvenc patikám lett! ”


Ildikó

Ildikó
Márianosztra

“Azon gondolkodtam tegnap, milyen jó dolog ha egy ilyen kis közösségben van egy olyan gyógyszertár ahol tényleg segítenek. Amíg Ti nem voltatok, a gyógyszertárról mint olyanról teljesen más volt a véleményem. Most már nem csak egy hely ahol pénzt hagyok hanem szolgáltatást és odafigyelést is kapok! Köszönöm, hogy vagytok! ”


Zita

Zita
Kismaros

“Az az igazság , hogy hiába költöztünk Vácra, akkor is a Málnalevél Patika maradt a kedvenc gyógyszertárunk.Azt az emberi kiszolgálást, amit itt kapunk, nem sűrűn tapasztaljuk sehol.Eddig bár mit kérdezhettem, akár privát üzenetben is, mindig kaptam rá segítőkész választ.Annyira jó hogy vagytok.”


Éva

Éva
Vác

“A kérdezze meg gyógyszerészét" szlogen pontosan erre a patikára vonatkozik, nem véletlenül járok hozzájuk Vácról. Mindig kedvesek és maximálisan segítőkészek, sőt szakértő tanácsukat megfogadva sikerült meggyógyulnom.”


Katalin

Katalin
Vác

“Udvariasak,kedvesek,segítőkészek,gyorsak és még gyönyörűek is!”


István

István
Gödöllő

“Mióta vagytok,azóta szeretek gyógyszertárba menni.Köszönjük!”


Zsuzsi

Zsuzsi
Kismaros

“Nagyon kedvesek aranyosak és segítőkészek! És mindig mosolygósak.”


Zsolt

Zsolt
Kismaros

“Itt minden van.Ha véletlenül nincs,akkor az holnapra jön.Ezen kívül egy mosoly és figyelmesség az mindig akad!És a kedvenceinknek is akadnak dolgok.”


György

György
Kismaros

“Nagyon kedves,gyors kiszolgálásban volt részem.”


Andrea

Andrea

“Mindenki kedves, soha nem kell egy percet sem várni, olyan gyors a kiszolgálás”


Éva

Éva
Kismaros

“Az alkalmazottak kedvesek, segítőkészek. Szakmailag is maximálisan felkészültek.”


Katalin

Katalin
Kismaros

“Kedvesek; szakmailag felkészültek, képzettek; segítőkészek; szeretek ide járni.”


Mariann

Mariann
Kismaros

“Szuper saját termékeik vannak”


DjMono

DjMono
Vác

“Szuper csapat, mindig nagyon kedvesek ”


Johanna

Johanna
Kismaros

“Nagyon kedves, felkészült csapat. Első gyermekes anyukaként volt jó pár problémám, kérdésem, mi lehet a legjobb a babámnak. Mindig tudtak segíteni. Ha valami nem volt azonnal akkor még aznapra, de legkésőbb másnap reggelre beszerezték. Jól felszerelt gyógyszertár. Gyorsak, pontosak, körültekintőek. Ezért ők a kedvenc gyógyszerészeim! Ez a kedvenc patikám!”


Adrienn

Adrienn
Kismaros

“Mielőtt Kanadába költöztem, betankoltam a kedvenc "Málnalevél" dezodoromból!”


Emese

Emese
Kanada

“Segítőkészek tájékoztatnak a részletekről is. Náluk mindig mindent megkapok.S fizethetek többféle módon is!”


Katalin

Katalin
Nagymaros

 Itt vásárolhatsz! Ellenőrizte a NET-JOG

lap tetejére