Saját márkás termékek

Málnalevél Liposzómás Nappali Arckrém

Gyártó:

1.999 Ft
vény nélkül is
vény nélkül kapható
EP kártyával is
EP-kártyával kapható
Amennyiben EP-s számlát igényel, kérjük a megrendelés során az áttekintésben a "Megjegyzés" mezőbe tüntesse fel adatait.
Mennyiség
db.

Málnalevél Liposzómás nappali arckrém
Ez az általunk készített kozmetikai termékek közül az egyik kedvenc! Saját fejlesztésű készítmény, könnyű textúrával.
Az alap kifejlesztésekor különösen fontos volt számomra, hogy egy habkönnyű, gyorsan beszívódó krém legyen ami nem hagy zsíros érzetet maga után. Ezután pakoltam bele a hatóanyagokat.

Mit is jelent a liposzóma?
Az élő sejteket a külvilágtól sejtmembrán választja el. A sejtmembrán váza egy úgynevezett foszfolipid kettős réteg. A liposzóma tulajdonképpen egy ilyen kettős rétegből mesterségesen előállított gömbszerű alakzat. Egy olyan zárt, hatóanyag hordozó rendszer, melynek belső térfogata alkalmas arra, hogy különféle hatóanyagokat csomagoljunk bele.
Hogy ez miért jó? A liposzómának a sejtek membránjához nagyon hasonló a szerkezete így a liposzóma és a bele csomagolt hatóanyag könnyen fel tud szívódni a bőrön keresztül.

Mire jó a Q10?
A Q10 nem más mint egy koenzim, mely a sejtek energiatermelésében játszik alapvető szerepet! Ezen túlmenően a sejteket károsító szabadgyökök semlegesítésében és a sejtmembrán stabilizálásában is alapvető funkciója van!
Mivel a Q10 zsíroldékony molekula így a bőr mélyebb rétegeibe is képes felszívódni, hát még ha liposzómába zárjuk!

Hyaluronsav
Számos szövetben, az ízületi folyadékban, és a bőrünkben is megtalálható molekula. Fontos szerepe van a sérült szövetek regenerálódásában, ezért ma már egyre több gyógyszertárban kapható sebkezelésre, síkosításra használt készítményben megtalálható. Hatással van a bőr anyagcseréjére és a bőrlégzésre egyaránt. Alapvető tulajdonsága hogy nagy mennyiségű vizet képes megkötni.
Mennyisége a bőrben a kor előrehaladtával csökken ezért célszerű azt kívülről pótolnunk.

C-vitamin
Régebb óta ismert öregedésgátló, antioxidáns hatóanyag. Serkenti a bőr kollagén termelését és megvédi a sejteket a szabadgyökök káros hatásaitól. Emellett "tartósítószerként" is funkcionál a készítményben.

Miért fontos a kollagén?
Bőrünk több mint 70 százaléka kollagénből épül fel. A kollagén nem más mint egy természetes fehérje. A kollagén rostok mátrixba rendeződve biztosítják bizonyos szövetek szerkezetét. Egyik legfontosabb szerepe tehát, hogy rugalmasságot ad. Az idő előrehaladtával, és főleg UV sugárzás hatására mennyisége csökken mely ráncok kialakulásához vezet.

A-vitamin

Optimalizálja a bőr működését, javítja rugalmasságát, gyorsítja a sejtmegújulást, fokozza a hámsejtek növekedését, élénkíti a bőrt. Hiányában a bőr kiszárad, érdes, kemény lesz.
Megőrzi a bőr normál szerkezetét, ezáltal javítja a bőr védekezőképességét.
Serkenti a kollagén és fibroblasztképződést, gátolja az öregedést és antioxidáns hatással rendelkezik.
Mitől éjszakai?
Az éjszakai kivitel kicsit gazdagabb textúrával rendelkezik, és magasabb a hatóanyag tartalma, hogy alvás közben is dolgozhasson az arcunkon!


Krémünket airless flakonba csomagoljuk, mely ez az egyik legkorszerűbb tárolási forma, ráadásul rendkívül praktikus, bárhová magunkkal vihetjük! Felhasználásig hűvös helyen tároljuk!
Hát ennyi a titok... Aki kipróbálta általában megszerette.

Mi kell még a szép archoz?

Igen ezt majdnem kihagytam! Pedig nagyon fontos összetevő!!
Egy szívből jövő mosoly, ami a krémet használva nem ráncosít csupán ellenállhatatlanná tesz


 

További kategóriák
Rólunk mondták

“Tapasztalt, szakszerű segítségnyújtás. Gyors, segítőkész kiszolgálás. Szó szerint a kedvenc patikám lett! ”


Ildikó

Ildikó
Márianosztra

“Azon gondolkodtam tegnap, milyen jó dolog ha egy ilyen kis közösségben van egy olyan gyógyszertár ahol tényleg segítenek. Amíg Ti nem voltatok, a gyógyszertárról mint olyanról teljesen más volt a véleményem. Most már nem csak egy hely ahol pénzt hagyok hanem szolgáltatást és odafigyelést is kapok! Köszönöm, hogy vagytok! ”


Zita

Zita
Kismaros

“Az az igazság , hogy hiába költöztünk Vácra, akkor is a Málnalevél Patika maradt a kedvenc gyógyszertárunk.Azt az emberi kiszolgálást, amit itt kapunk, nem sűrűn tapasztaljuk sehol.Eddig bár mit kérdezhettem, akár privát üzenetben is, mindig kaptam rá segítőkész választ.Annyira jó hogy vagytok.”


Éva

Éva
Vác

“A kérdezze meg gyógyszerészét" szlogen pontosan erre a patikára vonatkozik, nem véletlenül járok hozzájuk Vácról. Mindig kedvesek és maximálisan segítőkészek, sőt szakértő tanácsukat megfogadva sikerült meggyógyulnom.”


Katalin

Katalin
Vác

“Udvariasak,kedvesek,segítőkészek,gyorsak és még gyönyörűek is!”


István

István
Gödöllő

“Mióta vagytok,azóta szeretek gyógyszertárba menni.Köszönjük!”


Zsuzsi

Zsuzsi
Kismaros

“Nagyon kedvesek aranyosak és segítőkészek! És mindig mosolygósak.”


Zsolt

Zsolt
Kismaros

“Itt minden van.Ha véletlenül nincs,akkor az holnapra jön.Ezen kívül egy mosoly és figyelmesség az mindig akad!És a kedvenceinknek is akadnak dolgok.”


György

György
Kismaros

“Nagyon kedves,gyors kiszolgálásban volt részem.”


Andrea

Andrea

“Mindenki kedves, soha nem kell egy percet sem várni, olyan gyors a kiszolgálás”


Éva

Éva
Kismaros

“Az alkalmazottak kedvesek, segítőkészek. Szakmailag is maximálisan felkészültek.”


Katalin

Katalin
Kismaros

“Kedvesek; szakmailag felkészültek, képzettek; segítőkészek; szeretek ide járni.”


Mariann

Mariann
Kismaros

“Szuper saját termékeik vannak”


DjMono

DjMono
Vác

“Szuper csapat, mindig nagyon kedvesek ”


Johanna

Johanna
Kismaros

“Nagyon kedves, felkészült csapat. Első gyermekes anyukaként volt jó pár problémám, kérdésem, mi lehet a legjobb a babámnak. Mindig tudtak segíteni. Ha valami nem volt azonnal akkor még aznapra, de legkésőbb másnap reggelre beszerezték. Jól felszerelt gyógyszertár. Gyorsak, pontosak, körültekintőek. Ezért ők a kedvenc gyógyszerészeim! Ez a kedvenc patikám!”


Adrienn

Adrienn
Kismaros

“Mielőtt Kanadába költöztem, betankoltam a kedvenc "Málnalevél" dezodoromból!”


Emese

Emese
Kanada

“Segítőkészek tájékoztatnak a részletekről is. Náluk mindig mindent megkapok.S fizethetek többféle módon is!”


Katalin

Katalin
Nagymaros

 Itt vásárolhatsz! Ellenőrizte a NET-JOG

lap tetejére