Gyógyszertárunkról / Málnalevél termékcsalád

Málnalevél termékcsalád

A patikai gyakorlatban megfigyeltem, hogy egyre több a különféle bőrproblémával küzdő ember. Az érzékeny bőr kifejezetten gyakori jelenség lett. Megnőtt az igény a natúr kozmetikumok iránt, és ezzel egyidejűleg elszaporodtak az interneten keringő receptek, és "szakértői" tanácsok, hogyan készítsük el otthon mi magunk a saját kozmetikumainkat.

Nem árt azonban felhívni a figyelmet az ebben rejlő veszélyekre is! Az az alapanyag amit ezeknek az ekészítésére szerzünk be valóban ellenőrzött minőségű? Egészen biztosan nem tartalmaz nehézfém, vagy növényvédőszer maradványokat? Van-e róla tanúsítvány, hogy bevizsgálta őket valaki? Ha egy szemernyi kétely is felmerül bennünk, ne kockáztassunk!

Miért biztonságosak a Málnalevél kozmetikumok?

Mi a gyógyszertárban csak a legszigorúbb minőségügyi követelményeknek megfelelő ún.:gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagokat használunk.

Termékeink nem a hagyományos patikai alapkrémekből készülnek, hanem elemi összetevőkből lettek megalkotva, újragondolva, hogy minden igénynek megfeleljenek.

A csomagolás tekintetében is a korszerűségre és a szennyeződés kockázatának minimalizálására törekszünk, ezért arckrémeinket például airless flakonban forgalmazzuk.

Különlegességnek számít alumínium mentes Frissítő dezodorunk, Natur testápolónk, Ajakírünk, Nappali és Éjszakai arckrémünk, hogy csak a leginkább kedvelt Málnalevél termékeket említsem. A pozitív visszajelzések arra buzdítanak minket, hogy a folyamatosan felmerülő új igények mentén palettánkat a jövőben tovább bővítsük.
 

Málnalevél termékcsalád

Rólunk mondták

“Tapasztalt, szakszerű segítségnyújtás. Gyors, segítőkész kiszolgálás. Szó szerint a kedvenc patikám lett! ”


Ildikó

Ildikó
Márianosztra

“Azon gondolkodtam tegnap, milyen jó dolog ha egy ilyen kis közösségben van egy olyan gyógyszertár ahol tényleg segítenek. Amíg Ti nem voltatok, a gyógyszertárról mint olyanról teljesen más volt a véleményem. Most már nem csak egy hely ahol pénzt hagyok hanem szolgáltatást és odafigyelést is kapok! Köszönöm, hogy vagytok! ”


Zita

Zita
Kismaros

“Az az igazság , hogy hiába költöztünk Vácra, akkor is a Málnalevél Patika maradt a kedvenc gyógyszertárunk.Azt az emberi kiszolgálást, amit itt kapunk, nem sűrűn tapasztaljuk sehol.Eddig bár mit kérdezhettem, akár privát üzenetben is, mindig kaptam rá segítőkész választ.Annyira jó hogy vagytok.”


Éva

Éva
Vác

“A kérdezze meg gyógyszerészét" szlogen pontosan erre a patikára vonatkozik, nem véletlenül járok hozzájuk Vácról. Mindig kedvesek és maximálisan segítőkészek, sőt szakértő tanácsukat megfogadva sikerült meggyógyulnom.”


Katalin

Katalin
Vác

“Udvariasak,kedvesek,segítőkészek,gyorsak és még gyönyörűek is!”


István

István
Gödöllő

“Mióta vagytok,azóta szeretek gyógyszertárba menni.Köszönjük!”


Zsuzsi

Zsuzsi
Kismaros

“Nagyon kedvesek aranyosak és segítőkészek! És mindig mosolygósak.”


Zsolt

Zsolt
Kismaros

“Itt minden van.Ha véletlenül nincs,akkor az holnapra jön.Ezen kívül egy mosoly és figyelmesség az mindig akad!És a kedvenceinknek is akadnak dolgok.”


György

György
Kismaros

“Nagyon kedves,gyors kiszolgálásban volt részem.”


Andrea

Andrea

“Mindenki kedves, soha nem kell egy percet sem várni, olyan gyors a kiszolgálás”


Éva

Éva
Kismaros

“Az alkalmazottak kedvesek, segítőkészek. Szakmailag is maximálisan felkészültek.”


Katalin

Katalin
Kismaros

“Kedvesek; szakmailag felkészültek, képzettek; segítőkészek; szeretek ide járni.”


Mariann

Mariann
Kismaros

“Szuper saját termékeik vannak”


DjMono

DjMono
Vác

“Szuper csapat, mindig nagyon kedvesek ”


Johanna

Johanna
Kismaros

“Nagyon kedves, felkészült csapat. Első gyermekes anyukaként volt jó pár problémám, kérdésem, mi lehet a legjobb a babámnak. Mindig tudtak segíteni. Ha valami nem volt azonnal akkor még aznapra, de legkésőbb másnap reggelre beszerezték. Jól felszerelt gyógyszertár. Gyorsak, pontosak, körültekintőek. Ezért ők a kedvenc gyógyszerészeim! Ez a kedvenc patikám!”


Adrienn

Adrienn
Kismaros

“Mielőtt Kanadába költöztem, betankoltam a kedvenc "Málnalevél" dezodoromból!”


Emese

Emese
Kanada

“Segítőkészek tájékoztatnak a részletekről is. Náluk mindig mindent megkapok.S fizethetek többféle módon is!”


Katalin

Katalin
Nagymaros

 Itt vásárolhatsz! Ellenőrizte a NET-JOG

lap tetejére